En smule om Graphos

Graphos Graphic Industrial Production, I daglig tale blot Graphos, er et lille grafisk bureau der hver dag udfylder især mindre virksomheders behov for grafisk materiale. Hvad enten der skal laves en annonce, trykkes en folder, indhold til en lyskasse eller udarbejde dit magasin eller avis. Vi udarbejder dit logo og profil til både online- og offline markedsføring. – Herunder også fremstilling og vedligeholdelse af hjemmesider

Teamet bag Graphos

VI HJÆLPER DIG MED MARKEDSFØRINGEN AF DIN VIRKSOMHED
BÅDE ONLINE- OG OFFLINE.

Hans-Ole Nielsen
Hans-Ole NielsenGrafiker og ejer
Uddannet markedsøkonom i 1994. Har arbejdet som grafiker siden 1995 med baggrund fra et af Danmarks dengang førende prepressbureauer, DigitalXpress, hvor han blandt andet arbejdede med produktion af kataloger for Bilka og Skoringen.
Flyttede til det sydlige Spanien i efteråret 2003. Efter at have sonderet terrænet hos forskellige virksomheder i Prepress og trykkeribranchen, både som ansat og som freelancer, gik han selvstændig i maj 2005. Har siden serviceret især mindre virksomheder i Danmark med grafisk materiale til deres markedsføring under navnet Graphos.

I fritiden plejer han familien og dyrker mountainbike.

Marta Serrano Sánchez
Marta Serrano SánchezGrafisk designer Senior
Uddannet på kunstakademiet ved Granadas universitet i 2004, med flere efteruddannelser, bl.a. doktorat fra samme universitet i 2015.

Har arbejdet som freelancer og ansat som grafisk designer forskellige steder siden april 2007.

Har et stort og omfangende portfolio med mange områder inden for grafisk fremstilling og håndarbejde. Tag et kig på hendes personlige hjemmeside ved at klikke på hendes billede.

Antonio Fernández Díaz
Antonio Fernández DíazGrafisk designer junior
I teamet bag Graphos siden juni 2017, hvor han er med i den daglige produktion af især ugeaviser. Oprindeligt uddannet fotograf. Med stor interesse for fotografi og webdesign. Lytter fortrinsvis til R&B, hip hop og reggaeton.

Tag et kig på hans personlige hjemmeside, der viser hans øje for fotografiet. Klik på billedet.

Cases

Et uddrag af vores projekter

Hvad kan vi hjælpe med?

Beskriv kort din idé til projektet

Kontakt os