Projektbeskrivelse

Opgaven gik ud på at lave en oversigtlig annonce med kupon for 2 selvstændige butikker, der gik sammen om et tiltag i forbindelse med Mors Dag: Blomster + rundstykker, eller chokolade + rundstykker for et givet tilbud.
Logoer for begge butikker skulle med i annoncen.

  • Annoncørerne tilbød, som oftest, selv at levere billeder taget i butikken. Der er vi dog på vagt. Selvom alle efterhånden har gode kameraer i deres mobiltelefon, så er det jo sket ikke det samme som at bruge billeder en fotograf har taget, måske i et studie, men under alle omstændigheder et spejlreflekskamera, der kan tilbyde en langt større farvedybde og skarphed i forhold til hvad de nyeste mobiltelefoner kan præstere. – For sket ikke at nævne en fotografs evne til at sætte lyset rigtigt. Billederne blev derfor hentet i en danske database, hvor vi har abonnement: Bee-Line.dk. Vi fandt et billede med en mor samt hendes børn og en buket. Et andet billede med blandede rundstykker fandt vi også frem. Det er for os vigtigt at kunne tilbyde at finde billederne i en dansk database. – Der findes mange gode databaser rundt i verden, men det er vigtigt altid at huske at finde den rette stemning. Det kan være svært med amerikanske billedbaser.
  • Vigtigt at tydeliggøre at det drejer sig om to butikker samt at kuponen kunne afleveres i de to butikker.
  • Tilpasse teksten og detaljerne således at annoncen bliver oversigtlig. I dette eksempel, var det ikke tilfældet, men ofte skal vi kunne sortere mellem vigtig information der skal med i annoncen, mod informationer som kan udelades. Bliver en annonce proppet med for mange informationer, så bliver den overskuelig for læseren, hvilket betyder at denne ubevidst vælger at ignore, frasortere annoncen. Jo mere enkelt en annonces budskab er, jo mere chance for succes er der.
Kontakt os for tilbud på din annonce eller reklameavis