Projektbeskrivelse

Layout og rentegning af ugeaviserne Gråsten Avis samt Bov Avis

Siden første udgave i uge 47 2008 har Graphos Graphic stået bag layout, rentegning og færdiggørelsen af Gråsten Avis. Vi har indtil da kun stået for færdiggørelsen til tryk af Bov Avis, men pr. 1. januar 2013 overtog vi resten: Layout og rentegning.

Kendetegnende for begge aviser er at vi til stadig søger at levere et flot produkt, til lave priser og til en meget kort deadline.
Lokale annoncører har ofte ikke selv ressourcer til egen markedsføringsafdeling eller grafiker. Derfor søger vi for gennem tæt sparring at opnå et tilfredsstillende produkt.

Vejledning

Annoncøren har normalt gjort sig vage overvejelser om indholdet, men ofte har kunden blot et logo, og måske halvdårlige billeder, som de selv har taget af produktet de sælger i annoncen. Det er således ofte vores opgave at skabe det rette fokus i annoncen, begrænse antallet af informationer, og give annoncøren en god rådgivning, også mht. brug af leverandørbilleder fra billedbaser.

Stram styring af deadline

En fast målsætning er for så vidt muligt at give annoncøren en tilbagemelding inden for 24 timer efter modtagelse af annonceordren. Sommetider oplever vi at kunden leverer materiale til udarbejdelse af en annonce så sent som samme dag som den pågældende avis går i trykken. Rent teknisk kan det oftest lade sig gøre at fremstille en annonce for kunden med en så kort tidsfrist, men vi fraråder det dog, da vi risikerer at korrekturgangen ikke bliver gennemgået struktureret nok fra annoncøren side hvis der ikke er nok tid.

Gråsten Avis | Bov Avis

Procedurer og arbejdsgange

Filhåndtering

Arbejdet med rentegning af løbende projekter som aviser kræver en yderst struktureret adfærd mht til filnavngivning og placering. Alle filer ligger på en central server med RAID-5 adgang. Således har alle medarbejder en lynhurtig tilgang de til tider meget tunge arbejdsfiler.

Mail – Mailbutler – Evernote

Vi arbejder samtidigt med mange forskellige ugers annoncer til ugeaviserne. For at holde styr på hvornår den enkelte annonce skal indrykkes bruger vi Evernote. Alle medarbejdere modtager samme mail inbox, og har et fælles ansvar for at klassificere mailen til ordrer til igangværende uge, følgende uger og blot til oplysning. Til at holdes styr på inbox bruges Apple mails indbyggede flagsystem med mailbutler-plugin. Mailbutler bruges til at tilføje noter til den enkelte mail, styre ordrergangen samt deadline. Mailbutler pluginnet arbejder perfekt sammen med Evernote.

På den måde er vi i stand til at håndtere ugentlige aviserproduktioner på 24-56 sider med vores skalerbare system.

Alle arbejdsstationer er udstyret med 2 skærme. – En til værktøjer.

Kontakt os for tilbud på din annonce eller reklameavis
Typiske arbejdsgange hos Graphos Graphic