Projektbeskrivelse

Som et led i annonceproduktionen for Gråsten Avis / Bov Avis fremstilles en del annoncer for kæder, der har afdelinger i udgivelsesområdet.

BYGMA er en af de kæder som har vist os tillid til at lade Graphos udarbejde deres lokalannoncer. Kunden, BYGMA i Gråsten og Padborg håndplukker produkter fra deres omfattende varelager, som vi sætter sammen til en annonce, eller som i viste eksempel 2 helsidesannoncer i et opslag.

Billedmaterialet hentes oftest via BYGMAs centrale billedbase. Andre gange udarbejdes annoncen på baggrund af billeder skudt i butikken. Det kan være hvis det drejer sig om produkter, der ikke findes i databasen, eller hvis produktet er udgået, eller en demomodel, som skal sælges.

Intern markedsføring

Ofte ønsker annoncørerne at kunne printe deres annoncer ud for at have dem liggende i butikken. Det kan ofte være en god idé på den måde at kunne give kunderne en reminder på hvad de har set i annoncen i avisen.

På samme måde tilbyder vi at tilsende en billedfil med annoncen, således at annoncøren bruge annoncen på deres egen hjemmeside eller for eksempel Facebookside.